Svůj blog jsem si před šesti lety založil hlavně proto, abych měl na jednom místě přehledně uložené a snadno dohledatelné svoje oblíbené recepty. A když už, tak proč se o ně nepodělit a nenabídnout inspiraci náhodným čtenářům, případně tu a tam nepřipojit nějakou krátkou glosu. Nic víc, nic míň, žádné přehnané ambice, žádné hraní si na gastro hvězdu 🙂
Tím spíš mě pokaždé opravdu moc potěší, když o některý z mých oblíbených receptů je zájem a když se osvědčí. Nejnověji se před nedávnem ohlásil Týdeník Květy, v jehož posledním čísle teď dva recepty z mého blogu vyšly, společně s krátkým rozhovorem se mnou 🙂
Povinná výbava českých hospod čili oblíbení utopenci, a pak ještě v našich krajích asi nesmrtelný smažený sýr, ovšem trochu jinak, jako sýrové biftečky. Věřím, že oba recepty i čtenáři Týdeníku Květy rádi vyzkouší a že jim bude chutnat, tak jako mně 🙂 Děkuju za pozornost a přízeň!